Watchs SALE All about watches #5 PROTON SATRIA 1995 RESTORATION & MODIFICATION PROJECT – Repair Aircond

#5 PROTON SATRIA 1995 RESTORATION & MODIFICATION PROJECT – Repair Aircond





Asyik berpeluh je mana tahan..bape rm la pulak kena kali ni..huhu

Maklumat bengkel:
JA Auto Garage
https://www.facebook.com/JA-Auto-Garage-214814168714033/

Peace.

13 thoughts on “#5 PROTON SATRIA 1995 RESTORATION & MODIFICATION PROJECT – Repair Aircond”

  1. rok star says:

    hehe apa bau budu ni bey, ore kelate napok peseng

  2. Patutnya cek guna pressure angin dulu, boleh cek mna part yg ada leak 😆,

  3. S & A studio says:

    Terbaik bro video mcm ni..byk perkara kita boleh share tentang kereta..

  4. Fazro says:

    Bro tempat letak defi tu beli dekat mana

  5. Muhd Rahimi says:

    sama la power window proton tapi sy tingkap belah driver
    belah penumpang smooth je hehe
    bar belakang tu brape psang??

  6. Sheikhputih says:

    Enjin kereta bro 4g15 ke ape ye?Nampak kemas…..part naikkan cermin tu sedih…hahaha…sama la kite….kete wira aq , sbelah driver je bleh bukak…tu pn nk naikkn gune tangan…wahahahaha…..

  7. Ghanin R says:

    mcm mana performance hwl adjustable tu bang, naik lubang/bump/jalan tak rata semua keras mcm naik kereta kuda atau boleh tahan dia punya comfort level? handling dengan corner semua camne ?

  8. mc crane says:

    Econ ni kalau ada modal servis bro….kalau econ panas..kita msk gas je…tak berbaloi…..misti ada part2 yg bocor…kalau msk gas pun mugkin sejuk tk lama….

  9. Aircond keta aku pon rosak bulan ni 😂 dh la musim panas and jerebu.Tpi bnyak lagi masalah keta aku 🤣

  10. John White says:

    Berapa bos cost refill gas tuuu

  11. One more thing air cond satria la paling sejuk yg saya penah rasa😂 user satria gak

  12. Teori eh😅😂😂 tapi ilmu baru gak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *